Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΕΛΒΙΝΑ

Την Παρασκευή το βράδυ η Αναπτυξιακή Ναυπάκτου σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Βελβινιωτών η Αγία Τριάδα, πραγματοποίησαν την καθιερωμένη πλέον βραδιά παραδοσιακής μουσικής στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του συλλόγου στη Βελβίνα. Οι δεκάδες παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακά τραγούδια από την Βάσω Χαρακίδα και τον Βασίλη Κωστούλα ενώ στο κλαρίνο ήταν ο γνωστός καλλιτέχνης Πάνος Μπέκος ο οποίος και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους σε ένα ξέφρενο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Βελβίνας με την πλούσια δραστηριότητά του διοργανώνει από το 2006 την βραδιά παραδοσιακής μουσικής σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ναυπάκτου. στην εκδήλωση έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν γνωστά ονόματα όπως η Αρετή Κατιμέ, ο Παναγιώτης Λάλιζας, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος και πολλοί άλλοι. Έτσι δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.


Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Ναυπάκτου, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Κατσαντώνης, Δημήτρης Ππαναστασόπουλος, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Νίκος Κούμπιος η δημοτική σύμβουλος Ιουλία Χοχτούλα και πλήθος κόσμου.

Να σημειωθεί επίσης ότι τεράστια επιτυχία γνώρισε και η εκδρομή του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βελβίνας η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Αυγούστου στο Ζάλογγο στην Πρέβεζα και στην Πάργα. Στην εκδρομή συμμετείχαν πολλοί χωριανοί μας και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου