Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΕΛΒΙΝΩΤΩΝ
« Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»
Έτος Ίδρυσης: 1980
Τηλ. 6972013595 Βελβίνα: 25 -02- 2010
Email: velvinanafpaktou@yahoo.gr
Ιστοσελίδα: www.velvinanafpaktou.blogspot.com
Πληροφορίες: Σωτήριος Κ. Καρέλης


ΠΡΟΣ:
Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου
Ριγανίου Ναυπακτίας
κ. Βασιλόπουλο Γιώργο



ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Λαμβάνοντας υπόψη το τελευταίο φύλλο της τετράμηνης έκδοσή σας, διαβάσαμε με έκπληξη και αγανάκτηση θα λέγαμε, την ανοιχτή επιστολή του συγχωριανού μας κ. Βασιλείου Νασόπουλου. Επειδή με τα γραφόμενά του ο κ. Νασόπουλος αφήνει αιχμές προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας θα θέλαμε με την επιστολή αυτή να διευκρινίσουμε ορισμένα θέματα και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

1. Τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου προήλθαν από τις εκλογές που έγιναν στις 28 Δεκεμβρίου του 2008, εκλογές που προκηρύχτηκαν από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Όπως καλά ξέρετε προηγήθηκε γενική συνέλευση, ενημερώθηκαν τα μέλη του Συλλόγου μας γραπτώς και προφορικώς και ανακοινώθηκε στην εκκλησία και σε καφενεία που συχνάζουν οι συγχωριανοί μας τόσο στο χωριό όσο και στη Ναύπακτο και στο Αντίρριο. Σε όλη την διάρκεια της εκλογικής αυτής διαδικασίας απουσίαζε ο κ. Νασόπουλος.

Δεν πρέπει να μιλά και περισσότερο να γράφει ανακρίβειες για την μη έγκυρη ενημέρωσή του. Διευκρινίζουμε ότι στις 25 Νοεμβρίου 2008 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ενημέρωσε, όπως δείχνουν και τα πρακτικά τα οποία είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, ΟΛΑ τα μέλη του Συλλόγου για τις εκλογές που θα γίνουν.

Άφαντος και πάλι ο κ. Νασόπουλος. Παρόλα αυτά η σημερινή πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Μπέσσα Πανουργιά επικοινώνησε και προσωπικά μέσω τηλεφώνου με τον ίδιο τον κ. Νασόπουλο και του ζήτησε να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, ακόμη και να βάλει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο. Ούτε και τότε ο κ. Νασόπουλος συγκινήθηκε ή απάντησε. ΔΕΝ πρέπει να μιλά ο συγκεκριμένος κύριος για ελλειπή ενημέρωση από την πλευρά μας.

2. Θεωρούμε ότι δεν είναι και ο πιο σωστός τρόπος να ενημερωνόμαστε από εφημερίδες για τυχόν παράπονα των μελών μας. Ο κ. Νασόπουλος θα μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας αφού και τα τηλέφωνά μας είναι ανοιχτά σε όλους, πόσο μάλλον η πόρτα του Συλλόγου. Παράλληλα θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο σύλλογός μας διαθέτει και ιστοσελίδα στο ίντερνετ, οπότε αν και ακόμη δεν ήθελε να μας δει θα μπορούσε να μας στείλει μια επιστολή. Ούτε αυτό δεν έκανε.

Ο κ. Νασόπουλος όποτε χρειάστηκε κάτι από το Σύλλογο, το είχε και χωρίς αντίρρηση. Ας το σκεφτεί αυτό καλύτερα την επόμενη φορά που θα μιλήσει ή θα γράψει για το Σύλλογο. Θεωρούμε κακοπροαίρετο το σχόλιο του κυρίου. Αν είχε παράπονο θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μας. Ποτέ όμως δεν είχαμε καμία κλήση από τον ίδιο.


Με εκτίμηση



Το Δ.Σ του Συλλόγου.