Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

5 Σεπτεμβρίου 2010 Mountain Bike «ΒΕΛΒΙΝΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ»





Η Δ.Κ.Ε.Α.Ν. Ναυπάκτου, το Δ.Δ. Βελβίνας (που γιορτάζει φέτος τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου της Βελβίνας) και το Δ.Δ. Αγραπιδόκαμπου του Δήμου Αντιρρίου με οργανωτή το σύλλογο Δρομέων «LEPANTO» (www.lepantorunners.gr) προκηρύσσουν την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010 τον 1ο αγώνα «Βελβίνα Mountain Bike» στο πανέμορφο δάσος της Βελβίνας μόλις 7 χλμ από τη γραφική πόλη της Ναυπάκτου.

Εκκίνηση από την αίθουσα του συλλόγου Βελβίνας στις 10:00 πμ για τις κατηγορίες FUN (χομπίστες), γυναικών και ανδρών ενώ στις 10:15 πμ η εκκίνηση του αγώνα των παιδιών. Τερματισμός στο ίδιο σημείο. Είναι απαραίτητος για κάθε συμμετέχοντα τουλάχιστον ο βασικός εξοπλισμός. Ολοι οι αθλητές θα αγωνιστούν με προσωπική τους ευθύνη και καλό είναι να έχει υπάρξει και κάποια εξέταση γιατρού τις τελευταίες 30 ημέρες πριν από τον αγώνα. Θα υπάρχει με ευθύνη των διοργανωτών γιατρός και ασθενοφόρο για οτιδήποτε συμβεί στη διάρκεια του αγώνα.

Τα νούμερα θα δίνονται από τη γραμματεία στην αίθουσα του συλλόγου από τις 8:00 πμ έως τις 9:30 πμ. το πρωί της ημέρας του αγώνα. Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει διαθέσιμο για τους συμμετέχοντες στον αγώνα το ενεργειακό gel GU, προσφορά της εταιρείας THIRD WIND LTD.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και θα διαρκέσουν ως την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, ηλικία, πόλη κύριας κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και σύλλογο (αν υπάρχει):

α) στο mail του συλλόγου lepantorunners@gmail.com

β) στο fax 2634026182 (υπόψιν κου Καραχάλια Δημήτρη) και

γ) στο τηλ. 6979 983098 (κ. Καραχάλιας Δημήτρης)

Το κόστος συμμετοχής θα είναι η αγάπη σας στην προσπάθειά μας!

Αγωνιστικό πλάνο αναλυτικά

Θα γίνουν 4 ξεχωριστοί αγώνες, οι εξής:

* Παιδιά ηλικίας 10-15 ετών, αγώνας 3 χλμ.
* FUN (χομπίστες) ηλικίας 18 και άνω, αγώνας 22 χλμ. (Εάν υπάρχουν κάποιοι φίλοι μας 16 και 17 ετών σε καλό προπονητικό επίπεδο μπορούν να συμμετέχουν).
* Κατηγορία γυναικών ηλικίας 18 και άνω, αγώνας 22 χλμ.
* Κατηγορία ανδρών ηλικίας 18 και άνω , αγώνας 35 χλμ. Θα υπάρχουν οι ακολουθες υποκατηγορίες: Α1= 18-29 ετών, Α2= 30-39 ετών, Α3= 40-49 ετών, Α4= 50 και άνω ετών.

(Όσες γυναίκες θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα των ανδρών (35χλμ) μπορούνε να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα, χωρίς όμως να έχουνε ιδιαίτερη βράβευση)

Έπαθλα στους Νικητές

* Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής. Στον πρώτο θα δοθεί δώρο ένα ποδήλατο mountain bike προσφοράς του καταστήματος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Π.Ε.
* Σε όλους τους συμμετέχοντες στην κατηγορία FUN (χομπίστες) θα δοθούν μετάλλια, και διπλώματα συμμετοχής. Στους τρεις πρώτους θα απονεμηθούν κύπελλα.
* Στις συμμετέχουσες στην κατηγορία Γυναικών θα δοθούν σε όλες αναμνηστικά μετάλλια διπλώματα συμμετοχής και κύπελλα στις τρεις πρώτες.
* Στους συμμετέχοντες στην κατηγορία ανδρών, θα δοθούν σε όλους αναμνηστικά μετάλλια διπλώματα συμμετοχής και κύπελλα στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης. Επίσης θα δοθούν κύπελλα στον πρώτο ανά κατηγορία, καθώς και αργυρό μετάλλιο για τον δεύτερο και χάλκινο μετάλλιο στον τρίτο αθλητή της κάθε κατηγορίας. Αθλητές που βγήκαν πρώτοι και στη γενική κατάταξη και στην κατηγορία τους ΔΕΝ θα βραβευθούν δύο φορές . Θα δοθεί το κύπελλο ή το μετάλλιο στον αμέσως επόμενο αθλητή.

Οι απονομές θα αρχίσουν στις 13:30μμ (ίσως χρειαστεί να δοθεί κάποια μικρή παράταση για τον τερματισμό κάποιων συναθλητών μας) και θα γίνουν με ακόλουθη σειρά :

1ον θα βραβευθούν τα παιδιά, 2ον οι FUN, 3ον οι γυναίκες, 4ον οι κατηγορίες ανδρών και 5ον οι άνδρες της γενικής κατάταξης.

Περιγραφή διαδρομών

α) Για τα παιδιά ο αγώνας ξεκινάει από την αίθουσα του συλλόγου και στη συνέχεια διανύονται 450 μ. ασφάλτου και η διαδρομή συνεχίζει σε αγροτικό δρόμο. Διασχίζει δύο χορτολιβαδικές εκτάσεις, περνάει από το γραφικό ποταμάκι του χωριού, συνεχίζει χωμάτινος αγροτικός δρόμος, ακολουθεί το ασφάλτινο μέρος του χωριού και τερματίζει πάλι στην αίθουσα του συλλόγου.

β) Για τις κατηγορίες FUN (χομπίστες) και γυναικες (22χλμ), η διαδρομή είναι κοινή. Ξεκινάει από την αίθουσα του συλλόγου, διανύει 650μ ασφάλτου και μπαίνει στο κυρίως μέρος της διαδρομής. Τα πρώτα 7χλμ είναι ανάβαση διαφόρων κλίσεων όπου και συναντά το πρώτο check point (νερό – ισοτονικό). Διασχίζει το πανέμορφο δάσος της Βελβίνας και περίπου στο 15,2 χλμ συναντάμε το Δ.Δ. Αγροπιδοκάμπου όπου και βρίσκεται το δεύτερο check point (νερό πηγής– ισοτονικό, μπανάνες, σοκολάτα). Μετά από 400μ. συναντάμε ένα μικρό ασφάλτινο κομμάτι 250μ και μπαίνει πάλι στο δάσος της διαδρομής με μία ανάβαση περίπου 2500μ. Εκεί βρίσκει η διαδρομή το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που το είχαμε συναντήσει στην πρώτη ανάβαση της διαδρομής. Ακολουθούν 4 χλμ κατηφορικά και τερματίζει στην αίθουσα του συλλόγου.

Γ) Στην κατηγορία Ανδρών (35χλμ), η διαδρομή μέχρι τα 9,5 χλμ. είναι κοινή με αυτή της προηγούμενης κατηγορίας και στη συνέχεια διαχωρίζεται. Στα 16,8 χλμ περίπου συναντάμε το δεύτερο check point (νερό – ισοτονικό) της μεγάλης διαδρομής. Στα 26,4 χλμ μπαίνουμε στη διαδρομή των 22 χλμ και το υπόλοιπο είναι κοινό. Στο 27ο χλμ υπάρχει και το κοινό check point(2ο της μικρής και 3ο της μεγάλης διαδρομής - νερό πηγής– ισοτονικό, μπανάνες , σοκολάτα) και συνεχίζει την διαδρομή όπως έχει περιγραφεί στα 22 χλμ. (κατηγορία FUN – ΓΥΝΑΙΚΩΝ).

Παρακαλούμε να μας συγχωρέσετε για όποιες μικρές αποκλίσεις υπάρχουν στις χιλιομετρικές αποστάσεις.

Πρόσβαση στο σημείο του αγώνα

α) Για όσους έρχονται από Αντίρριο: Ακολουθείτε το δρόμο για Ναύπακτο. Μόλις μπαίνετε στην πόλη της Ναυπάκτου και περνώντας το στάδιο στο αριστερό σας χέρι, στον πρώτο σηματοδότη κάνετε αριστερά. Στα 500μ. περίπου συναντάτε την Π.Ε.Ο Ναυπάκτου Αγρινίου, την οδό Θέρμου (δρόμος που οδηγεί στη γέφυρα του Μπανιά). Στο 6ο χλμ υπάρχει ταμπέλα πρόσβασης στον οικισμό του Δ.Δ. Βελβίνας κάνοντας αριστερά. Στο 1ο χλμ μπαίνετε στον οικισμό, συναντάτε διχάλα και ακολουθώντας το αριστερό μέρος στα 500μ περίπου βρίσκετε αριστερά την αίθουσα του Συλλόγου, που είναι το σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα. Υπάρχει αγρόκτημα διαμορφωμένο για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων.

β) Για όσους έρχονται από Ιτέα – Άμφισσα. Ακολουθείτε το δρόμο για Ναύπακτο, διασχίζετε την πόλη της Ναυπάκτου, περνάτε από το γραφικό λιμάνι της πόλης και στα 200μ περίπου, υπάρχει διχάλα. Ακολουθείτε το δεξί μέρος και μπαίνετε στην οδό Θέρμου. Αξιοθέατα Βελβίνας – Διαμονή – Φαγητό

Υπάρχουν δύο χώροι αρχαιολογικής σημασίας στη Βελβίνα, ο ένας βρίσκεται στην είσοδο του χωριού και ο άλλος στον πρώτο 1,5 χλμ της αγωνιστικής διαδρομής.

Για τους φίλους μας που θα έρθουν για το Σαββατοκύριακό τους και για τον αγώνα προτείνουμε τα εξής:

1. Ξενοδοχεία (όπου κατόπιν συνεννοήσεως θα υπάρχουν προσιτές τιμές):

NAFS, LEPANTO, ΦΛΟΙΣΒΟΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΚΤΗ.

2. Εστιατόρια:
στην παραλία Γριμβόβου, ΣΠΙΤΙΚΟ, ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΕΤΡΙΝΟ.
στο λιμάνι ΕΥ-ΟΙΝΟΣ, ΠΑΠΟΥΛΗΣ
στην Παραλία Ψανής στο BOCCA DI ROSA, ΚΑΡΑΤΖΟΥΝΗΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διαμονή, φαγητό και οτιδήποτε αφορά τη Ναύπακτο μπορείτε να βρείτε στα site: www.nafpaktos.gr, http://www.nafpaktia.com, http://www.nafpaktorama.gr.

Ενημέρωση για το Αγώνα

Θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση σε ότι αφορά τον αγώνα μέσω του site του συλλόγου http://lepantorunners.gr/ –> Κατηγορία Ποδηλασία. Μπορείτε μέσω σχολίων που υπάρχουν στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη διοργάνωση στις οποίες θα προσπαθήσουμε να απαντάμε το συντομότερο δυνατόν.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Δ.Δ. ΒΕΛΒΙΝΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΛΒΙΝΑΣ

Δ.Δ. ΑΓΡΑΠΙΔΟΚΑΜΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Π.Ε. ποδήλατα IDEAL- HONDA- PIAGGIO Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου

ECOFARM - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

NAFS HOTEL (Αθανασιάδη Νόβα 33 Ψανή Ναύπακτος τηλ.26340 38216)

N.R.G. sports ΠΑΥΛΟΥ – Τζαβέλλα 56 (τηλ.2634022672)

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (Τζαβέλλα 73 – Ναυπακτος τηλ. 6945704035)

THIRD WIND, Ltd. (Λεωφ. Αλεξανδρας 156 – Αθήνα 11471) Email: spythe@thirdwind.gr

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΒΕΛΒΙΝΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (τηλ.2634026425)

ΟΠΩΡ/ΛΕΙΟ «ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΑΚΙ» ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ( Ασημακοπούλου 3 Ναυπακτος) τηλ. 2634027828,
κιν. 6946 335282

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (τηλ. 6972024034)

ΔΟΥΚΑΣ – ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ (τηλ. 210 7246660)

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΩΝ Π. ΚΑΜΠΑΣ (πτυχ. Παν. Αθηνών-Σορβόνης τηλ.6945012088)

ΑΝΔΡΙΚΟ- ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΖΑΒΕΡΔΑΣ (Λιμάνι Ναυπάκτου)

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (τηλ 6976579561)

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ”ΤΖΙΜΗΣ” Ασημακοπούλου & Πραντούνα γωνία Λαγκαδούλα – Νάυπακτος τηλ. 6977 090778.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ Deutch4U – ΞΕΝΙΑ ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑ

Enter-Net, Υπηρεσίες Πληροφορικής & Διαδικτύου

Με εκτίμηση

Υπεύθυνος – Διοργανωτής

O Πρόεδρος του Συλλόγου Lepanto

Καραχάλιας Δημήτριος