Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΕΛΒΙΝΑΣ


Την Πρωτομαγιά πολλοί είναι οι συγχωριανοί μας που θα …πιάσουν το Μάη στον αρχαιολογικό χώρο Ελληνικά στη Βελβίνα. Από ότι μας ενημέρωσαν δεκάδες θα είναι αυτοί που θα ανηφορίσουν τον κακοτράχαλο δρόμο για να γιορτάσουν αυτή την ημέρα μέσα στο καταπράσινο της φύσης αλλά και δίπλα στον μεγάλο ναό του Ποσειδώνα.. πρόκειται για μια αυθόρμητη ενέργεια των κατοίκων της Βελβίνας την οποία χαιρετίζει ο Σύλλογός μας και θα την ενισχύσει στο σημείο που μπορεί. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ο αρχαιολογικός χώρος της Βελβίνας να γεμίσει με κατοίκους του χωριού αλλά και όσους θέλουν να επισκεφθούν το χώρο. Για αυτό προσκαλούμε μέσα από την ιστοσελίδα μας όσοι πιστοί… προσέλθετε..

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2009

2η Ιππική Συνάντηση Ιππικού Συλλόγου Ναυπακτίας και Δωρίδας.


Tην Κυριακή του Θωμά 26 Απριλίου 2009 και ώρα 11 το πρωί, ο ιππικός αθλητικός πολιτιστικός σύλλογος Ναυπακτίας Δωρίδας θα πραγματοποιήσει την 2η ιππική συνάντηση στην παραλία της Χιλιαδούς του Δήμου Ευπαλίου Φωκίδας.

Ο σύλλογός μας πέρυσι διοργάνωσε με επιτυχία την πρώτη του εκδήλωση την οποία απόλαυσαν τουλάχιστον 1200 άτομα κάθε ηλικίας που έδωσαν το παρών. Επειδή σκοπός μας είναι να γνωρίσουμε το άλογο και τον χαρακτήρα του στις νέες γενιές αλλά και να θυμίσουμε στους μεγαλύτερους το ζώο αυτό που στην περιοχή της Ναυπακτίας κινδύνευε να εκλείψει, σας καλούμε όλους να δώσετε το παρών.
Θα συμμετέχουν δεκάδες άλογα από όλη την Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο αλλά και την Θεσσαλία με τα οποία θα έχετε την ευκαιρία αν επιθυμείτε να κάνετε και μια βόλτα. Όσοι πάλι είναι πιο ρομαντικοί θα τους περιμένουν στολισμένες άμαξες για βόλτα στην αμμώδη παραλία.