Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Δείπνο προς τιμή των Αρχαιολόγων




Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας το 2006, χρονιά που ξεκίνησαν οι ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο "Ελληνικά" Βελβίνας, παρέθεσε γεύμα την τελευταία ημέρα των ανασκαφών στην αρχαιολογική ομάδα που αποτελείτο από τον διευθυντή του αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών κύριο Νίκο Καλτσά την καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρία Αλίκη Μουστάκα και τελειόφοιτους φοιτητές. Την ομάδα ενίσχυαν εργάτες οι οποίοι έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους για να φέρουν στο φως τα ευρήματα. ο Σύλλογος θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους αυτή.
Τους περιμένουμε και φέτος για να συνεχίσουν το υπέροχο έργο τους.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Χειμώνας στη Βελβίνα




Μια από τις ομορφότερες εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός. Πρόκειται για ένα φυσικό καταρράκτη στην περιοχή της Βελβίνας στη Θέση Νταμάρια. Οι πολλές βροχές του τελευταίου διαστήματος έχουν δημιουργήσει αρκετούς τέτοιους μικρούς καταρράκτες στο χωριό μας.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας προσκαλεί στην ετήσια αποκριάτικη χοροεσπερίδα που διοργανώνει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 21:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου στη Βελβίνα.

Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνεται πλούσιο φαγητό με κρέας και ντόπια εδέσματα. Όσο για το κρασί αυτό θα ρέει άφθονο.

Εσείς δεν έχετε παρά να βάλετε το κέφι σας και για όλα τα υπόλοιπα θα ...φροντίσουμε εμείς.

Σας περιμένουμε όλους σε μια ζεστή βραδιά γεμάτη κέφι ....