Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ...

Αναγκάστηκα να γράψω από το άρθρο στο ιστολόγιο του Συλλόγου μας γιατί από ότι φαίνεται κάποιοι που αγαπούν το Σύλλογο υπερβολικά…. Έδωσαν ρέστα υποκρισίας….
Σαν συντάκτης της ιστοσελίδας δεν έχω προβεί ποτέ σε παρόμοια κίνηση αλλά η αγανάκτηση που με πνίγει από την υποκρισία κάποιων που θέλουν να λέγονται και Βελβινιώτες δεν έχει τέλος. Και τώρα δεν γράφω ως γραμματέας του Συλλόγου αλλά ως μέλος του Συλλόγου.


Έμαθα πως ο κ. Βασίλης Νασόπουλος έγινε πυρ και μανία όταν διάβασε το άρθρο διευκρίνιση που δημοσιεύτηκε στο blog μας και το οποίο θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα του Ριγανίου. Έγινε λέει έξω φρενών όταν διάβασε το άρθρο και μάλιστα μας απείλησε ότι θα φύγει. Κύριε Νασόπουλε όταν βλέπετε τα σκούρα φεύγετε. Και καλά κάνετε αφού πλέον και εγώ που δεν σας ήξερα σας έμαθα. Εξάλλου όταν στο παρελθόν είδατε τα σκούρα και πάλι φύγατε από το σύλλογο. Καλά κάνετε. Δείχνει και τον χαρακτήρα σας αφού ποτέ δεν σκεφτήκατε τι προάγει ο Σύλλογος και ποιο είναι το έργο που μέχρι σήμερα έχει επιτελέσει και παρά τον πόλεμο που δέχεται θα συνεχίσει να προάγει τον πολιτισμό σε πείσμα κάποιων.


Ο Σύλλογος προάγει το εμείς και όταν λέω εμείς εννοώ τα μέλη του Συλλόγου, που στέκονται στο πλευρό του και συνδράμουν όπως μπορούν. Λίγοι αλλά φυλούν Θερμοπύλες. Εμείς λοιπόν κύριε Νασόπουλε που πεισμώσατε και διαγράφεστε από το Σύλλογο κάναμε έργο στο Σύλλογο. Τα ακούσατε εξάλλου και στον απολογισμό των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου. Έργα για το καλό του Συλλόγου και του χωριού μας. Έργα που έγιναν για την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων του χωριού μας και δεν τρέξαμε να ζητήσουμε από τους φορείς να ρίξουν άσφαλτο για να πάμε στο σπίτι μας όπως έκαναν κάποιοι.


Ζητήσαμε να μας φτιάξουν το δρόμο που συνδέει τη Ναύπακτο με το χωριό μας και ούτε αυτό δεν έκαναν. Σε κάποιους όμως που είναι «καλοί χωριανοί» τους πήγαν την άσφαλτο μέχρι το σπίτι τους για να εξυπηρετούνται μόνο αυτοί και όχι όλο το χωριό.

Μην μιλάτε λοιπόν εσείς για το δεν πρέπει. Χάρη στις προσπάθειες λίγων όπως του Γιάννη του Πανουργιά που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις γνωριμίες του στη ΔΕΣΕ Πατρών, ο δρόμος συμμορφώθηκε λίγο. Αυτά είναι τα ενεργά μέλη του Συλλόγου μας που θα ήθελα σαν απλός κάτοικος του χωριού να τον ευχαριστήσω τον Γιάννη που άοκνα προσπαθεί για το καλό όλων.


Κλείνοντας στέλνω μήνυμα σε όλους πως ο Σύλλογος της Βελβίνας θα συνεχίσει το έργο του. Σας αρέσει δεν σας αρέσει. Αν θέλετε να κάνετε έργο για το καλό του τόπου να αφήσετε το εγώ κύριε Νασόπουλε και περάστε στο εμείς. Εκτός και αν δεν έχετε συνηθίσει έτσι.

Σωτήρης Καρέλης