Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΕΛΒΙΝΑ


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Βελβινιωτών Η Αγία Τριάδα διοργανώνει και φέτος με την συνδρομή του δήμου Ναυπάκτου την Βραδιά Παραδοσιακής Μουσικής στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου στη Βελβίνα την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας με τον Πάνο Κοτρώτσιο στο κλαρίνο και την Βάσω Χαρακίδα στο τραγούδι.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 12-07-09




Συνεχίζοντας την προσφορά προς τον συνάνθρωπο ο εκπολιτιστικός σύλλογος των απανταχού Βελβινιωτών η Αγία Τριάδα πραγματοποίησε άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του συλλόγου στη Βελβίνα. Μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν λίγο από το αίμα τους που ίσως κάποιος συνάνθρωπός τους το χρειαστεί. Ο σύλλογος της Βελβίνας εδώ και 20 χρόνια που έχει δημιουργήσει την τράπεζα αίματος στο γενικό νοσοκομείο Πατρών ο Άγιος Ανδρέας έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό φιαλών αίματος τις οποίες διαθέτει για να καλύψει τις ανάγκες που παρατηρούνται σε αίμα στην περιοχή. Έτσι το πρωί της Κυριακής παλιά και νέα μέλη του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και έδωσαν λίγο από το αίμα τους. παράλληλα έστειλαν πρόσκληση σε όλους τους νέους του χωριού και όχι μόνο να δίνουν αίμα και να μην φοβούνται το μικρό τσίμπημα της βελόνας και να προβούν σε μια ωραία πράξη αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Βελβίνας Μαρία Μπέσσα Πανουργιά δήλωσε ικανοποιημένη από την συμμετοχή των μελών και των φίλων του συλλόγου στην αιμοδοσία αυτή και τόνισε ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει τις όποιες προσπάθειες για το καλό των πολλών.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους 19 εθελοντές αιμοδότες μας αλλά και όσους ήρθαν να δώσουν αίμα αλλά δεν τους το επέτρεψε κάποιο πρόβλημα υγείας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ